HEM

Vill du bo nära havet och höra havsbruset – då ska du välja Beach House. Sedan årsskiftet 2010/2011 är vi en familj som driver före detta "Kantarellen" som ett vandrarhem. På vårt Beach House bor du direkt vid den härliga strandpromenaden i Ystad. Med en fantastisk sjöutsikt och närhet till bad, fiske, golfbana m m. Området kring Ystad-Österlen erbjuder en mängd sevärdheter och möjlighet till både avkoppling och aktivitet.


Du hittar oss fem minuters bilfärd från centrala Ystad på en 30 kilometers sandstrand och med endast ett fåtal steg från vattenbrynet. Det är en perfekt utgångspunkt för utflykter i Ystad och Österlen med omnejd. Du kan även ta dig till centrum via strandpromenaden längs havet.


Vi har 34 rum och 6 stugor med totalt 110 bäddar. Under lågsäsong har vi 14 rum med totalt 34 bäddar tillgängliga och en  konferenslokal där vi kan ta emot cirka 40 personer. Vi har kök i anslutning där du kan välja att tillaga maten själv eller så står vi givetvis till tjänst om man önskar beställa mat. Övernattning är naturligtvis möjligt men det går även bra att hyra lokalen över dagen.


Konferenslokalen kan även användas som festlokal och kan med fördel användas till kick-off, möhippor, svensexor och andra större sammankomster.


Välkommna !


Beach House Ystad

Fritidsvägen 9, 271 60 Ystad, Sweden


Telefon: +46-706559524

Mail: info@beachhouseystad.se Bankgiro: 708-4775